Zamów dietę dziś, aby otrzymać swój plan już .
  h   min
Sprawdź ofertę

Kulki daktylowo-bakaliowe

2 min
Czas przygotowania
7 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,43/5
(z 14 ocen)
Kulki daktylowo-bakaliowe
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

363 kcal Kalorie
7 g Białko
17 g Tłuszcze
46 g Węglowodany
3 mg Sód
6 g Błonnik

Składniki
20
sztuk daktyli
100 g
1,3
opakowania bakalii
50 g
30 g
 orzechów

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

363 kcal Kalorie
7 g Białko
17 g Tłuszcze
46 g Węglowodany
3 mg Sód
6 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 2 min.
1

Daktyle namaczamy w gorącej wodzie przez 10 minut, następnie przekładamy do blendera razem z bakaliami i blendujemy.

2

Orzechy drobno siekamy.

3

Masę daktylowo-bakaliową formujemy w kulki i obtaczamy w orzechach.
Smacznego!

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?