
Kulki daktylowo-bakaliowe

Kategorie












Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
363
kcal
Kalorie
7
g
Białko
17
g
Tłuszcze
46
g
Węglowodany
3
mg
Sód
6
g
Błonnik
Składniki
20
|
sztuk daktyli
100 g
|
1,3
|
opakowania bakalii
50 g
|
30 g
|
orzechów
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
363
kcal
Kalorie
7
g
Białko
17
g
Tłuszcze
46
g
Węglowodany
3
mg
Sód
6
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 2 min.
1
Daktyle namaczamy w gorącej wodzie przez 10 minut, następnie przekładamy do blendera razem z bakaliami i blendujemy.
2
Orzechy drobno siekamy.
3
Masę daktylowo-bakaliową formujemy w kulki i obtaczamy w orzechach.
Smacznego!
Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?
Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.
