![Jaglany koktajl truskawkowy](https://mwrzosek-prod-wp-static.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/06142315/Koktajl-jagnaly-z-truskawkami.jpg)
Jaglany koktajl truskawkowy
Czy smoothie może być pełnowartościowym posiłkiem? Tak, ale…nie możesz zapominać o źródle węglowodanów złożonych. My o nim nie zapominamy, dlatego jaglany koktajl truskawkowy możesz potraktować jako pożywną przekąskę pełną białka, idealną na podwieczorek albo drugie śniadanie. Ale moc węglowodanów i białka to nie wszystko, bo znajdziesz tu także mnóstwo błonnika, żelaza, czy witaminy C. Naprawdę warto wypróbować!
![Jaglany koktajl truskawkowy](https://mwrzosek-prod-wp-static.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2023/11/06142257/koktajl-jaglany.png)
Kategorie
![Bez cukru](https://centrumrespo.pl/wp-content/themes/centrumrespo/resources/przepisy/cat-tags/bezcukru.png)
![Bez glutenu](https://centrumrespo.pl/wp-content/themes/centrumrespo/resources/przepisy/cat-tags/bezglutenu.png)
![Bez soli](https://centrumrespo.pl/wp-content/themes/centrumrespo/resources/przepisy/cat-tags/bezsoli.png)
![Dla dzieci](https://centrumrespo.pl/wp-content/themes/centrumrespo/resources/przepisy/cat-tags/dladzieci.png)
![Dla kobiet w ciąży](https://centrumrespo.pl/wp-content/themes/centrumrespo/resources/przepisy/cat-tags/dlakobietwciazy.png)
![Szybkie przygotowanie](https://centrumrespo.pl/wp-content/themes/centrumrespo/resources/przepisy/cat-tags/szybkieprzygotowanie.png)
Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
583
kcal
Kalorie
35
g
Białko
24
g
Tłuszcze
59
g
Węglowodany
394
mg
Sód
4
g
Błonnik
Składniki
1,5
|
szklanki mleka
375 g
|
200 g
|
truskawek
|
0,5
|
opakowania jogurtu greckiego
200 g
|
1
|
łyżeczka erytrolu
5 g
|
1,5
|
łyżki odżywki białkowej
15 g
|
2
|
łyżki płatków jaglanych
20 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
583
kcal
Kalorie
35
g
Białko
24
g
Tłuszcze
59
g
Węglowodany
394
mg
Sód
4
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1
Wszystkie składniki koktajlu blendujemy na gładką masę. W razie potrzeby dodajemy wodę.