Wiosenny serek wiejski z ogórkiem, papryką, rzodkiewką i pieczywem
Soczyste, chrupiące warzywa w towarzystwie białego serka — prostota też może pyszna! Wiosenny serek wiejski z ogórkiem, papryką, rzodkiewką i pieczywem nie tylko zaspokoi Twój głód, aż do następnego posiłku, ale również nacieszy Twoje oczy. Przyjemnie jest patrzeć na taki kolorowy talerz. Czasem to w prostocie tkwi siła.
Kategorie
Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.
Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.
Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.
Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.
Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
Składniki
1
|
opakowanie serka wiejskiego
200 g
|
1
|
sztuka ogórka zielonego
150 g
|
1
|
sztuka papryki np. zielonej
170 g
|
2
|
sztuki rzodkiewki
30 g
|
3
|
łyżeczki szczypiorku
15 g
|
2
|
kromki chleba żytniego
60 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
Sposób przygotowania
Serek wiejski przekładamy do miseczki. Do serka dodajemy pokrojonego drobno ogórka, paprykę, rzodkiewkę, posiekany szczypiorek i wszystko mieszamy.
Serek podajemy z pieczywem. Smacznego!