Tarta z porem, grzybami i serem pleśniowym
Tylko dla podopiecznych

Tarta z porem, grzybami i serem pleśniowym

Masz ochotę na jesienny obiad inspirowany kuchnią francuską? Tarta z porem, grzybami i serem pleśniowym będzie strzałem w dziesiątkę! Kruche, pełnoziarniste ciasto łączy się tu z wyrazistym farszem na bazie pora, leśnych grzybów i sera camembert tworząc niepowtarzalną całość. Zresztą – takiego obiadu nie powstydziłby się prawdziwy mistrz kuchni. Jednak doznania smakowe to nie wszystko – bo znajdziesz tu też moc białka, błonnika, wapnia czy witamin z grupy B. Koniecznie wypróbuj. Smacznego!

20 min
Czas przygotowania
110 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
2,73/5
(z 22 ocen)
Tarta z porem, grzybami i serem pleśniowym
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Na wynos Na wynos

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.