Pasta z tofu
Tylko dla podopiecznych

Pasta z tofu

Masz ochotę na wegański dodatek do pieczywa? Nasza pasta z tofu sprawdzi się idealnie! Dzięki dodatkowi soku z cytryny, naturalne tofu zyskuje konsystencje do złudzenia przypominającą klasyczny twarożek, zaś aromatyczne przyprawy sprawiają, że pasta wykonana z poniższego przepisu ma pyszny i wyrazisty smak, któremu nie oprą się nawet osoby, które na co dzień nie przepadają za tofu.

5 min
Czas przygotowania
15 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Pasta z tofu
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.