Pasta jajeczna

Uwielbiasz kanapki, ale szukasz ciekawych rozwiązań? Potrzebne są Ci tylko dwa składniki, a wyczarujesz wyśmienitą pastę jajeczną. Szybka, smaczna, a przede wszystkim zdrowa jest idealnym rozwiązaniem na drugie śniadanie lub przekąskę. Spróbuj, a Ci zasmakuję!

5 min
15 min
Poziom trudności: Łatwy
Oceń
4,00/5
(z 68 ocen)
Pasta jajeczna
Kategorie
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez soli Bez soli
Dla dzieci Dla dzieci
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

358,8 kcal Kalorie
38,6 g Białko
19,5 g Tłuszcze
7,3 g Węglowodany
1014,8 mg Sód
0,0 g Błonnik

Składniki
1
opakowanie serka wiejskiego light
200 g
2
sztuki jajek kurzych
112 g
1
szczypta soli i pieprzu
0,25 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

358,8 kcal Kalorie
38,6 g Białko
19,5 g Tłuszcze
7,3 g Węglowodany
1014,8 mg Sód
0,0 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Jaja gotujemy na twardo. Następnie obieramy i kroimy w kostkę

2

Dodajemy serek wiejski i blendujemy

3

Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem

4

Idealne dodatek do kanapek. Smacznego!

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?