Pasta jajeczna z łososiem, zielonym ogórkiem i pieczywem

Brakuje Ci pomysłu na ciekawe dodatki do tradycyjnych kanapek? Pasta jajeczna z łososiem, zielonym ogórkiem i pieczywem z pewnością będzie dla Ciebie ciekawą odmianą. Przygotowanie nie zajmie Ci dużo czasu, a efekt końcowy z pewnością zadowoli Twoje wszystkie kubki smakowe. Smacznego!

5 min
Czas przygotowania
15 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
5,00/5
(z 3 ocen)
Pasta jajeczna z łososiem, zielonym ogórkiem i pieczywem
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

682 kcal Kalorie
47 g Białko
23 g Tłuszcze
68 g Węglowodany
1683 mg Sód
11 g Błonnik

Składniki
2
porcje łososia wędzonego
60 g
3
sztuki selera naciowego
135 g
1
sztuka ogórka
150 g
3
sztuki jajek kurzych
168 g
1
sztuka startego chrzanu (1 łyżka)
30 g
1
sztuka bułki owsianej
100 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

682 kcal Kalorie
47 g Białko
23 g Tłuszcze
68 g Węglowodany
1683 mg Sód
11 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Jajka gotujemy we wrzącej wodzie 8-9 minut. Obieramy i schładzamy.

2

Obrane jajka ścieramy na tarce, łososia siekamy. Dodajemy chrzan, doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy.

3

Ogórka i seler naciowy kroimy w słupki.

4

Pastę podajemy z pieczywem i warzywami.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?