Zamów dietę dziś, aby otrzymać swój plan już .
h m s
Sprawdź ofertę.
Kanapki z serem camembert, żurawiną i warzywami

Kanapki z serem camembert, żurawiną i warzywami

Kanapki z owocami? To prawdziwy rarytas! A dowodem niech będą nasze kanapki z serem camembert, żurawiną i warzywami. Klucz do ich sukcesu tkwi w połączeniu aromatycznego, wyrazistego sera pleśniowego i kwaskowatej żurawiny, która perfekcyjnie przełamuje i dopełnia jego smak. Efekt? Kompozycja smaków, której nie powstydziłby się najlepszy szef kuchni. A do tego mnóstwo wapnia, cynku, witamin z grupy B i przeciwutleniaczy. Smacznego!

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Kanapki z serem camembert, żurawiną i warzywami
Kategorie
Szybkie przygotowanie Szybkie przygotowanie
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

370 kcal Kalorie
15 g Białko
16 g Tłuszcze
45 g Węglowodany
865 mg Sód
6 g Błonnik

Składniki
4
kromki chleba żytniego razowego
120 g
1
opakowanie sera camembert
120 g
4
łyżeczki sosu żurawinowego
60 g
20 g
 rukoli
1
sztuka ogórka
150 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

370 kcal Kalorie
15 g Białko
16 g Tłuszcze
45 g Węglowodany
865 mg Sód
6 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Pieczywo smarujemy sosem żurawinowym.

2

Na kanapkach układany rukolę, plastry sera, plasterki ogórka.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.