Wegańskie pulpeciki z ciecierzycy z sosem orzechowym i ryżem
Tylko dla podopiecznych

Wegańskie pulpeciki z ciecierzycy z sosem orzechowym i ryżem

Pulpety – mogą być z mięsa drobiowego, cielęciny albo…samych składników pochodzenia roślinnego! Takie pulpeciki są równie smaczne, co klasyczne pulpety mięsne – a kluczem są odpowiednie dodatki. Dowód? Nasze wegańskie pulpeciki z ciecierzycy z sosem orzechowym i ryżem! Ich sekret kryje się przede wszystkim w dodatku masła orzechowego, które nadaje całości niepowtarzalny charakter. Koniecznie wypróbuj, a te pyszne pulpeciki zagoszczą w Twoim jadłospisie już na stałe.

5 min
Czas przygotowania
25 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
3,00/5
(z 1 ocen)
Wegańskie pulpeciki z ciecierzycy z sosem orzechowym i ryżem
Kategorie
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.