
Tost z chlebem żytnim, masłem orzechowym i bananem

Kategorie












Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
523
kcal
Kalorie
16
g
Białko
19
g
Tłuszcze
79
g
Węglowodany
503
mg
Sód
7
g
Błonnik
Składniki
3
|
kromki chleba bezglutenowego
90 g
|
3
|
łyżeczki masła orzechowego
30 g
|
1
|
sztuka banana
120 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
523
kcal
Kalorie
16
g
Białko
19
g
Tłuszcze
79
g
Węglowodany
503
mg
Sód
7
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1
Pokrojone kromki chleba żytniego przypiekamy na patelni
2
Pieczywo smarujemy masłem orzechowym i na wierzch układamy pokrojonego banana
Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?
Umów się na konsultację i porozmawiajmy o Twojej diecie.
