Tost z chlebem żytnim, masłem orzechowym i bananem

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,70/5
(z 10 ocen)
Tost z chlebem żytnim, masłem orzechowym i bananem
Kategorie
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

523 kcal Kalorie
16 g Białko
19 g Tłuszcze
79 g Węglowodany
503 mg Sód
7 g Błonnik

Składniki
3
kromki chleba bezglutenowego
90 g
2
łyżeczki masła orzechowego
30 g
1
sztuka banana
120 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

523 kcal Kalorie
16 g Białko
19 g Tłuszcze
79 g Węglowodany
503 mg Sód
7 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Pokrojone kromki chleba żytniego przypiekamy na patelni

2

Pieczywo smarujemy masłem orzechowym i na wierzch układamy pokrojonego banana

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?