Tajska sałatka z czerwonej kapusty z seitanem
Tylko dla podopiecznych

Tajska sałatka z czerwonej kapusty z seitanem

Kolorowy, orientalny i lekki posiłek, idealny na ciepły, wiosenny dzień ? Tajska sałatka z czerwonej kapusty z seitanem! Czyli imbirowo-czosnkowy seitan w towarzystwie chrupiących warzyw – marchewki, ogórka, czerwonej kapusty i kolendry. W całość sałatkę łączy kremowy słodko-słony sos na bazie masła orzechowego, sosu sojowego, limonki i syropu klonowego. Przepis idealnie sprawdzi się posiłek zabierany do pracy lub szkoły – a dodatkowo jest bogaty w błonnik pokarmowy i białko, przez co na długo zapewnia sytość. Koniecznie wypróbuj, smacznego!

20 min
Czas przygotowania
30 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,71/5
(z 35 ocen)
Tajska sałatka z czerwonej kapusty z seitanem
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.