Pieczywo z wiosennym serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem
Masz ochotę na szybką przekąskę? Pieczywo z wiosennym serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem to lekki, orzeźwiający smak idealny na ciepłe dni!
Kategorie
Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
432
kcal
Kalorie
34
g
Białko
10
g
Tłuszcze
56
g
Węglowodany
1215
mg
Sód
8
g
Błonnik
Składniki
1
|
opakowanie serka wiejskiego
200 g
|
6
|
sztuk rzodkiewek
90 g
|
1
|
sztuka ogórka
150 g
|
4
|
łyżeczki szczypiorku
20 g
|
1,3
|
łyżeczki koperku
5 g
|
1
|
sztuka bułki grahamki
70 g
|
1
|
szczypta soli
0,25 g
|
1
|
szczypta pieprzu
0,25 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
432
kcal
Kalorie
34
g
Białko
10
g
Tłuszcze
56
g
Węglowodany
1215
mg
Sód
8
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1
Warzywa kroimy w drobną kostkę, szczypiorek i koperek siekamy, dodajemy do serka wiejskiego, doprawiamy sola i pieprzem.
2
Serek z warzywami podajemy z pieczywem. Smacznego!