Pieczony dorsz z puree z batata i surówką
Tylko dla podopiecznych

Pieczony dorsz z puree z batata i surówką

Lubisz ryby? Nasz przepis – pieczony dorsz z puree z batata i surówką poleca się na obiad! To lekkostrawne danie jest proste w wykonaniu, sycące i pełne składników odżywczych. Jakich? Znajdziesz tu moc beta-karotenu, potasu, a także jod, cynk czy selen. Taki dorsz podany z lekko słodkim, maślanym purée z batatów oraz orzeźwiającą surówką z marchewki i jabłka smakuje absolutnie pysznie. Koniecznie wypróbuj!

15 min
Czas przygotowania
45 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
3,67/5
(z 43 ocen)
Pieczony dorsz z puree z batata i surówką
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.