Makaron soba z wędzonym tofu z edamame i szparagami
Tylko dla podopiecznych

Makaron soba z wędzonym tofu z edamame i szparagami

Lubisz kuchnię azjatycką? W wersji wiosenno-letniej możesz połączyć ją ze szparagami – np. w naszym przepisie na makaron soba z wędzonym tofu z edamame i szparagami. Znajdziesz tu połączenie typowo azjatyckich składników – tofu, miso, makaronu soba, edamame czy sezamu ze świeżymi, zielonymi szparagami. Dzięki temu danie zyskuje nutkę orzeźwienia i pysznej lekkości. A dodatkowo dostarcza mnóstwa żelaza, wapnia, folianów czy białka. Smacznego!

30 min
Czas przygotowania
60 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,69/5
(z 42 ocen)
Makaron soba z wędzonym tofu z edamame i szparagami
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.