Kanapki z wegańską wędliną i warzywami

Kanapki z wegańską wędliną i warzywami

Kanapki z wegańską wędliną i warzywami to świetny pomysł na proste śniadanie z 4 składników. Nie dość, że są w 100% wege, to jeszcze dostarczają mnóstwa witaminy C, beta-karotenu i witamin z grupy B. Solidna dawka energii gwarantowana – smacznego!

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)
Kanapki z wegańską wędliną i warzywami
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

354 kcal Kalorie
9 g Białko
11 g Tłuszcze
58 g Węglowodany
420 mg Sód
12 g Błonnik

Składniki
3
kromki chleba
90 g
2
łyżeczki margaryny
10 g
6
plastrów wegańskiej wędliny
66 g
0,5
sztuki papryki
85 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

354 kcal Kalorie
9 g Białko
11 g Tłuszcze
58 g Węglowodany
420 mg Sód
12 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Pieczywo smarujemy margaryną, nakładamy wędlinę.

2

Podajemy z pokrojoną papryką.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.