Kanapki z wegańską wędliną i warzywami
Kanapki z wegańską wędliną i warzywami to świetny pomysł na proste śniadanie z 4 składników. Nie dość, że są w 100% wege, to jeszcze dostarczają mnóstwa witaminy C, beta-karotenu i witamin z grupy B. Solidna dawka energii gwarantowana – smacznego!
Kategorie
Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
354
kcal
Kalorie
9
g
Białko
11
g
Tłuszcze
58
g
Węglowodany
420
mg
Sód
12
g
Błonnik
Składniki
3
|
kromki chleba
90 g
|
2
|
łyżeczki margaryny
10 g
|
6
|
plastrów wegańskiej wędliny
66 g
|
0,5
|
sztuki papryki
85 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
354
kcal
Kalorie
9
g
Białko
11
g
Tłuszcze
58
g
Węglowodany
420
mg
Sód
12
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1
Pieczywo smarujemy margaryną, nakładamy wędlinę.
2
Podajemy z pokrojoną papryką.