Kanapki z serem cheddar i warzywami

Kanapki z serem cheddar i warzywami

Kanapki często pojawiają się na stole na śniadanie, ale też kolację. Sprawdzają się jako lunch do pracy lub szkoły. Jak dobrze je skomponować? Pamiętaj, aby zawsze dodawać do nich warzywa! Szybkie w przygotowaniu kanapki z serem cheddar i warzywami są bogate w białko, wapń, witaminy oraz składniki mineralne. Pachnący pomidor i miks sałat doskonale komponują się z serem. Smacznego!

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Kanapki z serem cheddar i warzywami
Kategorie
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży
Na wynos Na wynos
Szybkie przygotowanie Szybkie przygotowanie
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

309 kcal Kalorie
13 g Białko
15 g Tłuszcze
35 g Węglowodany
465 mg Sód
6 g Błonnik

Składniki
4
kromki chleba żytniego
120 g
4
plastry sera cheddar
60 g
30 g
 miksu sałat
1
sztuka pomidora
160 g
2
łyżeczki masła
10 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

309 kcal Kalorie
13 g Białko
15 g Tłuszcze
35 g Węglowodany
465 mg Sód
6 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Kromki smarujemy masłem. Układamy ser, sałatę i plastry pomidora.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.