 
      Kanapka z mozzarellą i warzywami
Nie masz pomysłu na łatwe w wykonaniu, pełnowartościowe śniadanie? Nasza kanapka z mozzarellą i warzywami to świetne rozwiązanie dla tych, którzy nie mają czasu na długi pobyt w kuchni! Co niezwykle istotne, kanapka z poniższego przepisu nie tylko pysznie smakuje, ale również przyciąga wzrok feerią barw użytych składników – jest to idealna opcja dla każdego, kto uwielbia “jeść” oczami.
 
        Kategorie
 
           
           
           
           
           
           
          Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.
Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.
Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.
Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.
Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
Składniki
| Ilość | Składnik | 
|---|---|
| 
            2
           | 
              kromki chleba żytniego razowego
             
                60 g
               | 
| 
            25 g 
           | 
               szpinaku
             | 
| 
            0,5
           | 
              sztuki mozzarelli
             
                60 g
               | 
| 
            0,5
           | 
              sztuki pomidora
             
                80 g
               | 
| 
            0,5
           | 
              sztuki papryki czerwonej
             
                85 g
               | 
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
Sposób przygotowania
Mozzarellę oraz pomidora kroimy w cienkie plastry. Paprykę czerwoną kroimy w cienkie paski.
Na pieczywie rozkładamy równomiernie szpinak.
Na szpinaku układamy ser mozzarellę, następnie pomidora oraz paprykę czerwoną.
Wyślij przepis na e-mail
Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.
 
        