Gnocchi z wędzonym tofu, szpinakiem i suszonymi pomidorami
Tylko dla podopiecznych

Gnocchi z wędzonym tofu, szpinakiem i suszonymi pomidorami

Fani kuchni włoskiej łączcie się! Jeśli i Ty uwielbiasz tradycję kulinarną słonecznej Italii, koniecznie wypróbuj przepis na gnocchi z wędzonym tofu, szpinakiem i suszonymi pomidorami. To rozpływająca się w ustach kompozycja delikatnych kluseczków ziemniaczanych, wyrazistych pomidorów suszonych, parmezanu, tofu i szpinaku, którą pokochają i dzieci, i dorośli. A to nie wszystko, bo taki posiłek dostarcza także mocy wapnia, żelaza, witaminy C, beta-karotenu czy likopenu. Smacznego!

15 min
Czas przygotowania
15 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Gnocchi z wędzonym tofu, szpinakiem i suszonymi pomidorami
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży
Szybkie przygotowanie Szybkie przygotowanie

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.