Chrupiące tosty z serkiem, szpinakiem i plastrami pomidora
Tylko dla podopiecznych

Chrupiące tosty z serkiem, szpinakiem i plastrami pomidora

Włoskie lato na talerzu? Wypróbuj nasz przepis na chrupiące tosty z serkiem, szpinakiem i plastrami pomidora. Chrupkie pieczywo z kremową mozzarellą, świeżym pomidorem, szpinakiem i oliwą to proste, ale klasyczne połączenie smakowe, które zachwyci niejednego fana włoskiej kuchni. Oprócz smaku tosty bogate są w białko, błonnik pokarmowy, foliany, likopen i wapń. Świetnie sprawdzą się jako śniadanie na dobry start dnia lub przekąska zabrana do pracy albo szkoły. Koniecznie wypróbuj, smacznego!

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)
Chrupiące tosty z serkiem, szpinakiem i plastrami pomidora
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Dla dzieci Dla dzieci
Low glycemic index Low glycemic index
Na wynos Na wynos

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.