Zamów dietę dziś, aby otrzymać swój plan już .
h m s
Sprawdź ofertę.

Zupa warzywna

15 min
Czas przygotowania
30 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,45/5
(z 40 ocen)
Zupa warzywna
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

287 kcal Kalorie
14 g Białko
10 g Tłuszcze
43 g Węglowodany
2032 mg Sód
14 g Błonnik

Składniki
3
łyżeczki oliwy z oliwek
15 g
1
sztuka cebuli
80 g
0,5
sztuki pora
70 g
3
ząbki czosnku
18 g
450 g
 fasolki szparagowej
2
sztuki marchewki
160 g
3
sztuki pietruszki
150 g
4
szklanki bulionu warzywnego
1000 g
1
szczypta soli
0,25 g
1
szczypta pieprzu
0,25 g
0,1
opakowania jogurtu naturalnego
20 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

287 kcal Kalorie
14 g Białko
10 g Tłuszcze
43 g Węglowodany
2032 mg Sód
14 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 15 min.
1

Cebulę, czosnek, pora, marchewkę i pietruszkę drobno kroimy. Dodajemy do garnka z rozgrzaną oliwą i podsmażamy przez 8-10 minut.

2

Dodajemy bulion oraz fasolkę szparagową. Gotujemy przez kolejne 10 minut, dodajemy sól i pieprz do smaku.

3

Podajemy z jogurtem naturalnym.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultację i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?