Zupa meksykańska z dynią i kukurydzą
Tylko dla podopiecznych

Zupa meksykańska z dynią i kukurydzą

Aromatyczna, rozgrzewająca i pełna wartościowych składników odżywczych. Zupa meksykańska z dynią i kukurydzą idealnie sprawdzi się w chłodne dni, gdy jedyne, o czym marzysz to gorący posiłek wzmacniający odporność. Znajdziesz tu bowiem połączenie warzyw, fasoli, przypraw i mięsa z indyka, czyli moc polifenoli, witaminy C, beta-karotenu, cynku czy magnezu. Co więcej – taka zupa świetnie syci, bo w porcji dostarcza 25 g białka i 12 g błonnika. Koniecznie wypróbuj nasz przepis, smacznego!

15 min
Czas przygotowania
50 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
4,00/5
(z 3 ocen)
Zupa meksykańska z dynią i kukurydzą
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.