Zapiekany kogiel-mogiel – z konkursu Podopiecznych
Tylko dla podopiecznych

Zapiekany kogiel-mogiel – z konkursu Podopiecznych

Ulubiony deser dzieciństwa pokolenia X? Pretendentem do tego tytułu zdecydowanie mógłby być kogel-mogel, czyli słodkie połączenie żółtka z cukrem. Ślinka cieknie Ci na samą myśl? Wypróbuj zapiekany kogiel-mogiel, czyli przepis na klasykę w jeszcze lepszej fit wersji. Wystarczy, że żółtko ubijesz z erytrolem i jogurtem, a całość zapieczesz i podasz z cynamonem i malinami. Taki nasz polski crème brûlée ;). Smacznego!

5 min
Czas przygotowania
15 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Zapiekany kogiel-mogiel – z konkursu Podopiecznych
Kategorie
Bez glutenu Bez glutenu
Bez soli Bez soli
Szybkie przygotowanie Szybkie przygotowanie

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.