Wegańskie chilli z granulatem i fasolą
Tylko dla podopiecznych

Wegańskie chilli z granulatem i fasolą

Lubisz kuchnię meksykańską, ale nie jesz mięsa? Nasz przepis na wegańskie chilli z granulatem i fasolą jest właśnie dla Ciebie! Czerwona, sycąca fasola łączy się tu z marynowanym granulatem sojowym, kwaskowatymi pomidorami i lekko słodką kukurydzą. Do tego aromatyczne, wyraziste przyprawy i gotowe! Czeka na Ciebie posiłek pełen białka, błonnika, likopenu oraz składników mineralnych. Smacznego!

20 min
Czas przygotowania
40 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Wegańskie chilli z granulatem i fasolą
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.