Pieczone tofu z warzywami i ryżem
Tylko dla podopiecznych

Pieczone tofu z warzywami i ryżem

Dlaczego warto jeść tofu (nie tylko na diecie roślinnej)? Chociażby dlatego, że zawiera mega dawkę pełnowartościowego białka, a do tego mnóstwo żelaza, wapnia. I dlatego, że odpowiednio przygotowane może naprawdę cudownie smakować. Nie wierzysz? Wypróbuj nasz przepis na pieczone tofu z warzywami i ryżem! Tofu świetnie współgra tu z marynatą z sosu sojowego i mączną panierką, a także z dodatkami: m.in. z warzywami podanymi w sosie z soku pomarańczowego. Smacznego!

20 min
Czas przygotowania
40 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
5,00/5
(z 2 ocen)
Pieczone tofu z warzywami i ryżem
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.