
Precel z łososiem
Bułki, tosty, chleb…tradycyjne pieczywo Cię nudzi? Wypróbuj nasz przepis na precel z łososiem, a nic już nie będzie takie samo! Charakterystyczne pieczywo preclowe sprawdzi się idealnie w towarzystwie wyrazistego łososia i delikatnego serka śmietankowego. Obiecujemy, że zakochasz się w tak podanej kanapce od pierwszego wejrzenia!

Kategorie









Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
318
kcal
Kalorie
17
g
Białko
11
g
Tłuszcze
39
g
Węglowodany
931
mg
Sód
3
g
Błonnik
Składniki
45 g
|
łososia wędzonego
|
1
|
łyżka serka śmietankowego
25 g
|
2,5
|
łyżeczki kopru
10 g
|
0,3
|
sztuki startego chrzanu
10 g
|
1
|
łyżka cytryny
6 g
|
1
|
sztuka precel
60 g
|
1
|
szczypta pieprzu
0,25 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
318
kcal
Kalorie
17
g
Białko
11
g
Tłuszcze
39
g
Węglowodany
931
mg
Sód
3
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1
Precla smarujemy serkiem wymieszanym z chrzanem.
2
Układamy koper i łososia, skrapiamy cytryną, posypujemy chrzanem.
Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?
Umów się na konsultację i porozmawiajmy o Twojej diecie.
