
Precel z łososiem
Bułki, tosty, chleb…tradycyjne pieczywo Cię nudzi? Wypróbuj nasz przepis na precel z łososiem, a nic już nie będzie takie samo! Charakterystyczne pieczywo preclowe sprawdzi się idealnie w towarzystwie wyrazistego łososia i delikatnego serka śmietankowego. Obiecujemy, że zakochasz się w tak podanej kanapce od pierwszego wejrzenia!

Kategorie









Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
285
kcal
Kalorie
16
g
Białko
9
g
Tłuszcze
37
g
Węglowodany
977
mg
Sód
3
g
Błonnik
Składniki
45 g
|
łososia wędzonego
|
0,8
|
łyżki serka śmietankowego
20 g
|
2,5
|
łyżeczki kopru
10 g
|
0,3
|
sztuki startego chrzanu
10 g
|
0,2
|
sztuki cytryny
20 g
|
1
|
sztuka precel
60 g
|
1
|
szczypta pieprzu
0,25 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
285
kcal
Kalorie
16
g
Białko
9
g
Tłuszcze
37
g
Węglowodany
977
mg
Sód
3
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1
Precla smarujemy serkiem wymieszanym z chrzanem
2
Układamy koper i łososia, skrapiamy cytryną
3
Posypujemy pieprzem
Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?
Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.
