Pieczywo z wiosennym serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem

Pieczywo z wiosennym serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem

Masz ochotę na szybką przekąskę? Pieczywo z wiosennym serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem to lekki, orzeźwiający smak idealny na ciepłe dni!

5 min
Czas przygotowania
10 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,75/5
(z 4 ocen)
Pieczywo z wiosennym serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem
Kategorie
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży
Dobre na cholesterol Dobre na cholesterol
Low fat Low fat
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

432 kcal Kalorie
34 g Białko
10 g Tłuszcze
56 g Węglowodany
1215 mg Sód
8 g Błonnik

Składniki
1
opakowanie serka wiejskiego
200 g
6
sztuk rzodkiewek
90 g
1
sztuka ogórka
150 g
4
łyżeczki szczypiorku
20 g
1,3
łyżeczki koperku
5 g
1
sztuka bułki grahamki
70 g
1
szczypta soli
0,25 g
1
szczypta pieprzu
0,25 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

432 kcal Kalorie
34 g Białko
10 g Tłuszcze
56 g Węglowodany
1215 mg Sód
8 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Warzywa kroimy w drobną kostkę, szczypiorek i koperek siekamy, dodajemy do serka wiejskiego, doprawiamy sola i pieprzem.

2

Serek z warzywami podajemy z pieczywem. Smacznego!

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultację i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?