Pieczony łosoś z fasolką szparagową i ziemniakami
Tylko dla podopiecznych

Pieczony łosoś z fasolką szparagową i ziemniakami

Wyrazisty, sycący i cudowny na lato – pieczony łosoś z fasolką szparagową i ziemniakami poleca się na obiad. To prawdziwa kwintesencja domowego posiłku, idealnego dla dzieci i dla dorosłych. A składniki odżywcze? Takie danie dostarcza aż 26 g białka, a także mocy kwasów omega-3, witaminy D, witaminy E czy folianów. Koniecznie wypróbuj nasz przepis!

15 min
Czas przygotowania
50 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)
Pieczony łosoś z fasolką szparagową i ziemniakami
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.