Zamów dietę dziś, aby otrzymać swój plan już .*
Sprawdź ofertę.
Pasta z wątróbki drobiowej z dodatkiem suszonych śliwek i tymianku
Tylko dla podopiecznych

Pasta z wątróbki drobiowej z dodatkiem suszonych śliwek i tymianku

Pasty kanapkowe bazują najczęściej na rybach, nasionach roślin strączkowych i jajkach. A co powiesz na pastę dla prawdziwych mięsożerców? Pasta z wątróbki drobiowej z dodatkiem suszonych śliwek i tymianku poleca się na śniadanie lub kolację! Jej sekret tkwi w połączeniu marynowanej w mleku wątróbki z dodatkami – cebulką, tymiankiem i suszonymi śliwkami. Dzięki temu gotowa pasta ma głęboki smak przełamany słodyczą śliwek i piękny, ziołowy aromat. Koniecznie wypróbuj nasz przepis, smacznego!

20 min
Czas przygotowania
425 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
3,00/5
(z 1 ocen)
Pasta z wątróbki drobiowej z dodatkiem suszonych śliwek i tymianku
Kategorie
Bez cukru Bez cukru

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.