Zamów dietę dziś, aby otrzymać swój plan już .
h m s
Sprawdź ofertę.
Pasta jajeczno-twarogowa z focaccią

Pasta jajeczno-twarogowa z focaccią

15 min
Czas przygotowania
25 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Pasta jajeczno-twarogowa z focaccią
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży
Na wynos Na wynos
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

477 kcal Kalorie
33 g Białko
19 g Tłuszcze
45 g Węglowodany
594 mg Sód
5 g Błonnik

Składniki
200 g
 focacci

Pasta jajeczna:

4
sztuki jajek
224 g
0,5
opakowania twarogu
125 g
1
szczypta soli
0,25 g
1
szczypta pieprzu
0,25 g
4
łyżeczki szczypiorku
20 g
10
sztuk pomidorków koktajlowych
200 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

477 kcal Kalorie
33 g Białko
19 g Tłuszcze
45 g Węglowodany
594 mg Sód
5 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 15 min.
1

Focaccię przygotowujemy według przepisu na stronie https://centrumrespo.pl/przepisy/focaccia-z-oliwkami-rozmarynem-i-skorka-z-cytryny/

2

Jajka gotujemy na twardo, około 8 minut od zagotowania wody.

3

Ugotowane jajka obieramy, rozgniatamy widelcem. Mieszamy z twarogiem i szczypiorkiem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

4

Focaccię podajemy z pastą jajeczną i warzywami.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.