Owsiane batoniki z miodem i masłem orzechowym

Owsiane batoniki z miodem i masłem orzechowym

5 min
125 min
Poziom trudności: Łatwy
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

389,1 kcal Kalorie
12,2 g Białko
22,6 g Tłuszcze
38,7 g Węglowodany
63,6 mg Sód
4,3 g Błonnik

Składniki
3
łyżki  płatków owsianych błyskawicznych
30 g
3
łyżeczki  masła orzechowego
30 g
0,3
garści  mieszanych orzechów
10 g
1
łyżeczka  miodu
12 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Wszystkie składniki łączymy ze sobą.

2

Formę wykładamy papierem lub folia spożywczą i na nią wykładamy naszą masę na batoniki.

3

Chłodzimy około 2 godziny. Całość kroimy na batoniki.
Smacznego!