Makaron z bobem, skwarkami z tofu i parmezanem
Tylko dla podopiecznych

Makaron z bobem, skwarkami z tofu i parmezanem

Bób to prawdziwy król letniej kuchni – delikatny, pyszny i pełen wartości odżywczych. Znajdziesz w nim bowiem mnóstwo folianów, żelaza, cynku czy niacyny. Jak wykorzystać bób w kuchni? Postaw na przepis na makaron z bobem, skwarkami z tofu i parmezanem! Czyli sycące połączenie bobu z wyrazistą pastą miso, tofu i rozpływającym się w ustach parmezanem. Smacznego!

5 min
Czas przygotowania
25 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Makaron z bobem, skwarkami z tofu i parmezanem
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.