Kremowe gnocchi w sosie grzybowym z parmezanem i szpinakiem
Tylko dla podopiecznych

Kremowe gnocchi w sosie grzybowym z parmezanem i szpinakiem

Kuchnia włoska w jesiennym wydaniu? Mówisz i masz! Nasz przepis na kremowe gnocchi w sosie grzybowym z parmezanem i szpinakiem to perfekcyjny wybór, zwłaszcza na chłodniejsze jesienne popołudnia. Znajdziesz tu bowiem pachnący lasem grzybowy sos połączony z delikatnymi ziemniaczanymi kluseczkami, parmezanem i szpinakiem. Czyli moc witaminy D, cynku, witamin z grupy B i wapnia zamkniętą w pysznym, prostym posiłku. Smacznego!

15 min
Czas przygotowania
35 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,80/5
(z 5 ocen)
Kremowe gnocchi w sosie grzybowym z parmezanem i szpinakiem
Kategorie
Na wynos Na wynos
Szybkie przygotowanie Szybkie przygotowanie

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.