Knedle serowe z brzoskwiniami
Tylko dla podopiecznych

Knedle serowe z brzoskwiniami

Knedle to kuliste pierogi z ciasta twarogowego lub ziemniaczanego, wywodzące się z kuchni niemieckiej, ale zwykle kojarzone z kulinarną tradycją… Czech. I choć najczęściej podawane są ze śliwkami, to fantastycznie smakują też z innymi owocami – a dowodem jest nasz przepis na knedle serowe z brzoskwiniami. Twarogowe ciasto z kaszą manną i erytrytolem perfekcyjnie łączy się tu ze słodkimi, soczystymi brzoskwiniami. Takie rozpływające się w ustach knedle są idealnym pomysłem na słodki obiad, który posmakuje i dzieciom, i dorosłym. Koniecznie wypróbuj i zakochaj się od pierwszego kęsa. Smacznego!

30 min
Czas przygotowania
40 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Knedle serowe z brzoskwiniami
Kategorie
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.