Kiełbaski sojowe z warzywami i pieczywem
Masz ochotę na szybkie śniadanie, które nasyci Cię na długo? Wypróbuj kiełbaski sojowe z warzywami i pieczywem! To tylko 5 minut spędzonych w kuchni – i moc składników odżywczych. Znajdziesz tu m.in. dużo błonnika i białka, czyli składników o kluczowym wpływie na apetyt. Energia na dobry początek dnia gwarantowana – smacznego!
Kategorie
Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
471
kcal
Kalorie
16
g
Białko
17
g
Tłuszcze
64
g
Węglowodany
500
mg
Sód
15
g
Błonnik
Składniki
3
|
sztuki kiełbasek
75 g
|
1
|
łyżeczka oleju rzepakowego
5 g
|
3
|
kromki chleba żytniego razowego
90 g
|
1
|
sztuka pomidora
160 g
|
1
|
łyżeczka musztardy
10 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
471
kcal
Kalorie
16
g
Białko
17
g
Tłuszcze
64
g
Węglowodany
500
mg
Sód
15
g
Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1
Na patelni rozgrzewam olej, podgrzewamy kiełbaski.
2
Podajemy z pieczywem, pokrojonym pomidorem i musztardą.