Kiełbaski na ciepło z musztardą i warzywami

Kiełbaski na ciepło z musztardą i warzywami

5 składników i 10 minut. Tyle potrzeba, by przygotować kiełbaski na ciepło z musztardą i warzywami. Ten ultra szybki przepis to idealny wybór dla tych, którzy nie mają czasu na gotowanie. To też wyrazisty smak perfekcyjny dla wszystkich, którzy narzekają, że w diecie nie ma miejsca na ich ulubione mięsne produkty. Jest – wystarczy tylko zadbać o odpowiednią kompozycję składników.

5 min
Czas przygotowania
10 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,25/5
(z 4 ocen)
Kiełbaski na ciepło z musztardą i warzywami
Kategorie
Szybkie przygotowanie Szybkie przygotowanie
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

495 kcal Kalorie
23 g Białko
19 g Tłuszcze
62 g Węglowodany
1305 mg Sód
10 g Błonnik

Składniki
2
sztuki frankfurterek
84 g
2
łyżeczki musztardy
20 g
1
sztuka ogórka
150 g
0,5
sztuki papryki czerwonej
85 g
3
kromki chleba żytniego razowego
90 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

495 kcal Kalorie
23 g Białko
19 g Tłuszcze
62 g Węglowodany
1305 mg Sód
10 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Frankfurterki podgrzewamy w wodzie.

2

Podajemy z musztardą, kawałkami warzyw i pieczywem.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.