Kiełbaski sojowe z warzywami i pieczywem

Kiełbaski sojowe z warzywami i pieczywem

Masz ochotę na szybkie śniadanie, które nasyci Cię na długo? Wypróbuj kiełbaski sojowe z warzywami i pieczywem! To tylko 5 minut spędzonych w kuchni – i moc składników odżywczych. Znajdziesz tu m.in. dużo błonnika i białka, czyli składników o kluczowym wpływie na apetyt. Energia na dobry początek dnia gwarantowana – smacznego!

5 min
Czas przygotowania
10 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
5,00/5
(z 1 ocen)
Kiełbaski sojowe z warzywami i pieczywem
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

471 kcal Kalorie
16 g Białko
17 g Tłuszcze
64 g Węglowodany
500 mg Sód
15 g Błonnik

Składniki
3
sztuki kiełbasek
75 g
1
łyżeczka oleju rzepakowego
5 g
3
kromki chleba żytniego razowego
90 g
1
sztuka pomidora
160 g
1
łyżeczka musztardy
10 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

471 kcal Kalorie
16 g Białko
17 g Tłuszcze
64 g Węglowodany
500 mg Sód
15 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Na patelni rozgrzewam olej, podgrzewamy kiełbaski.

2

Podajemy z pieczywem, pokrojonym pomidorem i musztardą.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultację i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?