Kanapki z pastą „jajeczną” z tofu
Tylko dla podopiecznych

Kanapki z pastą „jajeczną” z tofu

Pasta jajeczna na diecie wegańskiej? Z nami to nic trudnego! Wystarczy, że wypróbujesz poniższy przepis na kanapki z pastą “jajeczną” z tofu, a przekonasz się, że smakują one absolutnie pysznie, mimo że nie ma w nich ani grama jajka. Sekret tkwi w idealnej mieszance przypraw, warzyw, wegańskiego majonezu i musztardy – spróbuj koniecznie!

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,00/5
(z 7 ocen)
Kanapki z pastą „jajeczną” z tofu
Kategorie
Bez laktozy Bez laktozy
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.