Kanapka z pastą z jajka i awokado
Masz ochotę na klasyczne połączenie awokado i jajka? Jeżeli odpowiedź na to pytanie brzmi “tak”, to nasza kanapka z pastą z jajka i awokado będzie świetnym wyborem. Jest to idealny pomysł na śniadanie, kolację oraz przekąskę zabraną do pracy – decyzja należy do Ciebie!
Kategorie
Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.
Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.
Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.
Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.
Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
Składniki
1
|
sztuka bułki grahamki
70 g
|
2
|
sztuki jajek kurzych
112 g
|
0,5
|
sztuki awokado
70 g
|
1
|
łyżka soku z cytryny
6 g
|
1
|
szczypta soli
0,25 g
|
1
|
szczypta pieprzu
0,25 g
|
1
|
sztuka pomidora
160 g
|
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
Sposób przygotowania
Jajka gotujemy na twardo.
Łączymy wszystkie składniki pasty i rozdrabniamy widelcem.
Pastę kładziemy na bułkę grahamkę i układamy plastry pomidora.