Tylko dla podopiecznych

Gołąbki z ryżem i mięsem wegańskim

Gołąbki tylko dla mięsożerców? Oczywiście, że nie! Możesz cieszyć się ich wyjątkowym smakiem również w wersji wege. Gołąbki z ryżem i mięsem wegańskim przygotowujesz podobnie jak te tradycyjne, zawijając farsz w zgrabne paczuszki z liści kapusty.

25 min
Czas przygotowania
50 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
4,67/5
(z 3 ocen)
Gołąbki z ryżem i mięsem wegańskim
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś moim podopiecznym? zaloguj się, aby zobaczyć przepisy