 
      Deska rozmaitości
Lubisz finger foods? Deska rozmaitości to idealny pomysł dla tych, którzy lubią mieć wybór: co zjeść, kiedy i które produkty ze sobą połączyć. Znajdziesz tu same pyszności: kremowy hummus, soczyste warzywa, wyrazisty ser cheddar czy pieczywo chrupkie. A dla przełamania smaku – słodkie cząsteczki orzeźwiającego jabłka. Taki przepis to idealny pomysł na imprezę, filmowy wieczór czy spotkanie ze znajomymi. Zwłaszcza że jego przygotowanie te zajmie Ci jedynie 10 minut. Smacznego!
10 min
            Czas przygotowania
          10 min
            Czas całkowity
          Łatwy
            Poziom trudności
          Oceń
4,67/5
(z 6 ocen)
 
        Kategorie
 
           
           
          Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
    
      497
      kcal
    Kalorie
  
      
    
      24
      g
    Białko
  
      
    
      28
      g
    Tłuszcze
  
      
    
      39
      g
    Węglowodany
  
      
    
      
        626      
      mg
    Sód
  
      
    
      14
      g
    Błonnik
  
  Składniki
| Ilość | Składnik | 
|---|---|
| 
            10
           | 
              łyżeczek hummusu
             
                100 g
               | 
| 
            4
           | 
              plastry sera cheddar
             
                60 g
               | 
| 
            1
           | 
              sztuka marchewka
             
                80 g
               | 
| 
            1
           | 
              sztuka ogórka
             
                150 g
               | 
| 
            4
           | 
              sztuki rzodkiewki
             
                60 g
               | 
| 
            6
           | 
              porcji pieczywa chrupkiego
             
                60 g
               | 
| 
            4
           | 
              plastry szynki z kurczaka
             
                40 g
               | 
| 
            2
           | 
              sztuki jabłka
             
                300 g
               | 
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
    
      497
      kcal
    Kalorie
  
      
    
      24
      g
    Białko
  
      
    
      28
      g
    Tłuszcze
  
      
    
      39
      g
    Węglowodany
  
      
    
      
        626      
      mg
    Sód
  
      
    
      14
      g
    Błonnik
  
  Sposób przygotowania
          Czas gotowania: 10 min.
          
        
      
          1
        
        Warzywa myjemy, kroimy na mniejsze kawałki, układamy na talerzu.
          2
        
        Pozostałe składniki dokładamy do warzyw.
Wyślij przepis na e-mail
Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.
 
         
         
        