Zupa dal z soczewicy z grillowaną tortillą
Tylko dla podopiecznych

Zupa dal z soczewicy z grillowaną tortillą

Dal to klasyczna indyjska zupa na bazie soczewicy. My postanowiliśmy podać ją z nieoczywistym pieczywem — i tak narodziła się zupa dal z soczewicy z grillowaną tortillą. Jaka jest nasza zupa? Przede wszystkim: pożywna, aromatyczna i w 100% wegańska. Prawdziwa kwintesencja kuchni Indii.

5 min
Czas przygotowania
35 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,90/5
(z 20 ocen)
Zupa dal z soczewicy z grillowaną tortillą
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.