Wegańskie ciasto marchewkowe
Tylko dla podopiecznych

Wegańskie ciasto marchewkowe

Ciasto marchewkowe to idealna propozycja na jesień i zimę. Nie dość bowiem, że świeże marchewki dostaniemy w sklepie przez cały rok – to jeszcze użyte w przepisie imbir i cynamon cudownie rozgrzewają. Innymi słowy – taki deser to świetna propozycja na wieczór spędzony z ciepłą herbatą, pod ulubionym kocem. I mamy dobrą wiadomość: z takich smakowych doznań nie musisz rezygnować nawet na diecie roślinnej. Z pomocą spieszy bowiem wegańskie ciasto marchewkowe, w którym rolę „jajka” pełni siemię lniane. Koniecznie wypróbuj!

15 min
Czas przygotowania
60 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
2,00/5
(z 1 ocen)
Wegańskie ciasto marchewkowe
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału
Bez produktów mlecznych Bez produktów mlecznych

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.