Smażone brukselki z halloumi, kaszą pęczak i sosem klonowo-musztardowym
Tylko dla podopiecznych

Smażone brukselki z halloumi, kaszą pęczak i sosem klonowo-musztardowym

Brukselka może być pyszna – serio! A dowodem jest nasz przepis na smażone brukselki z halloumi, kaszą pęczak i sosem klonowo-musztardowym. Jego sekretem są dodatki – zwłaszcza sos klonowo-musztardowy, który nadaje brukselce delikatnie słodki, wyrazisty smak. Taka brukselka podana z kaszą i halloumi jest super pomysłem na wegetariański obiad. A do tego dostarcza mnóstwa składników bioaktywnych, wapnia, witamin czy błonnika. Smacznego!

10 min
Czas przygotowania
30 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,50/5
(z 2 ocen)
Smażone brukselki z halloumi, kaszą pęczak i sosem klonowo-musztardowym
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.