Owsiane batoniki z czekoladą, orzechami arachidowymi i miodem

10 min
Czas przygotowania
10 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
4,00/5
(z 3 ocen)
Owsiane batoniki z czekoladą, orzechami arachidowymi i miodem
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez soli Bez soli
Dla dzieci Dla dzieci
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

654 kcal Kalorie
19 g Białko
36 g Tłuszcze
68 g Węglowodany
80 mg Sód
9 g Błonnik

Składniki
5
łyżek płatków owsianych górskich
50 g
0,3
garści orzeszków arachidowych
10 g
1,5
łyżeczki masła orzechowego
15 g
0,3
sztuki gorzkiej czekolady
30 g
1
łyżeczka miodu
12 g
1
łyżka płatków migdałowych
10 g
4
łyżki jogurtu naturalnego
80 g

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

654 kcal Kalorie
19 g Białko
36 g Tłuszcze
68 g Węglowodany
80 mg Sód
9 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 10 min.
1

Orzechy i czekoladę siekamy. Następnie wszystkie składniki łączymy ze sobą i formujemy batoniki.

2

Batoniki pozostawiamy na noc w lodówce i delektujemy się nimi na drugi dzień. Smacznego!

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?