
Makaron fusilli z czerwonym pesto i mozzarellą
Zdrowy obiad w 5 minut? To możliwe! Wypróbuj nasz przepis na makaron fusilli z czerwonym pesto i mozzarellą, a zobaczysz, że „pysznie” i „zdrowo” wcale nie znaczy „długo”. Solidna dawka warzyw, pełnoziarnisty makaron, delikatna mozzarella i kremowe pesto – wszystko to znajdziesz w poniższym przepisie. Koniecznie wypróbuj!

Kategorie





Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
Składniki
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
Sposób przygotowania
Makaron gotujemy według instrukcji umieszczonej na opakowaniu.
Na patelni rozgrzewamy odrobinę oliwy i dusimy na niej pokrojone warzywa.
Do uduszonych warzyw dodajemy ugotowany makaron i całość doprawiamy czerwonym pesto, solą i pieprzem.
Gotowy makaron wykładamy na talerz, dodajemy mozzarellę, i posypujemy rukolą.
Smacznego!
Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?
Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.
