
Kanapka z wędzonym łososiem
Czy wiesz, że bajgiel to jeden z najmodniejszych obecnie rodzajów pieczywa? Nasza kanapka z wędzonym łososiem pozwoli Ci się przekonać, że sława tego wywodzącego się z kuchni żydowskiej pieczywa jest w pełni zasłużona! Delikatny kremowy serek idealnie łączy się w niej z wyrazistym smakiem łososia i perfekcyjną mieszanką warzyw oraz przypraw – już na samą myśl o tak podanym śniadaniu można zrobić się głodnym!

Kategorie








Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
Składniki
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
Sposób przygotowania
Bajgle przekrajamy na pół i podpiekamy na patelni
Chrzan łączymy z serkiem i smarujemy połówki bajgla
Na jednej połówce układamy łososia, posiekany koperek, ogórka i kiełki
Przykrywamy drugą połówką bajgla
Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?
Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.
