
Kanapka z jajecznicą i awokado
Czy istnieje lepsze śniadaniowe połączenie niż delikatne jajko i kremowe awokado? My uważamy, że nie, a kanapka z jajecznicą i awokado wykonana z poniższego przepisu jest na to dowodem! Jest to perfekcyjna propozycja na śniadanie lub kolację, która posmakuje zarówno dorosłym, jak i dzieciom – spróbuj koniecznie!

Kategorie









Ile porcji chcesz zrobić?
To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.
Składniki
Kliknij i odhacz składnik, który już masz.
Sposób przygotowania
Jajka wbijamy do miseczki i roztrzepujemy widelcem
Na patelni roztapiamy masło i wlewamy jajka, mieszamy do uzyskania pożądanej konsystencji
Bułkę kroimy na pół, obieramy awokado, kroimy i układamy na bułkach. Rozgniatamy widelcem
Na jedną połówkę przekładamy jajecznicę, układamy na niej pomidorki i przykrywamy drugą częścią bułki.
Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?
Umów się na konsultacji i porozmawiajmy o Twojej diecie.
