Indyk w sosie koperkowym
Tylko dla podopiecznych

Indyk w sosie koperkowym

Prosty i szybki obiad, idealny na niedzielne spotkanie z rodziną? Indyk w sosie koperkowym! Indyka warto ugotować w bulionie, dzięki czemu nabiera wyrazistego smaku i aromatu. A podawany z gotowanymi ziemniakami i marchewką smakuje absolutnie pysznie. W całość danie spaja sos na bazie wywaru, w którym gotowało się mięso oraz jogurtu i dużej ilości koperku. Jest to przepis, który mimo swojej prostoty z pewnością zachwyci wszystkich, nawet najbardziej wybrednych domowników. Smacznego!

15 min
Czas przygotowania
35 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,51/5
(z 35 ocen)
Indyk w sosie koperkowym
Kategorie
Bez glutenu Bez glutenu
Dla dzieci Dla dzieci
Dla kobiet w ciąży Dla kobiet w ciąży

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś naszym podopiecznym? Zaloguj się, aby zobaczyć przepisy.