Tylko dla podopiecznych

Gotowana czerwona fasola po meksykańsku

Szukasz przepisu na wegetariański obiad? Gotowana czerwona fasola po meksykańsku sprawdzi się idealnie! Niezwykle pożywne, wysokobiałkowe nasiona fasoli, podane z dodatkiem ryżu, warzyw i mieszanki przypraw charakterystycznych dla kuchni tego środkowoamerykańskiego kraju, to świetna propozycja na łatwy w przygotowaniu posiłek, który spokojnie możesz zabrać ze sobą do pracy.

10 min
Czas przygotowania
35 min
Czas całkowity
Łatwy
Poziom trudności
Oceń
3,67/5
(z 9 ocen)
Gotowana czerwona fasola po meksykańsku
Kategorie
Bez cukru Bez cukru
Bez glutenu Bez glutenu
Bez laktozy Bez laktozy
Bez nabiału Bez nabiału

Dołącz do naszych podopiecznych i uzyskaj dostęp do najsmaczniejszych zdrowych przepisów.

Dodaj do ulubionych przepisy, na które masz ochotę, a my uwzględnimy je w Twoim jadłospisie. W Respo jesz tylko to co lubisz.

Zagwarantujemy Ci przyjemny tryb pozbywania się złych kilogramów.

Jesteś moim podopiecznym? zaloguj się, aby zobaczyć przepisy