Gofry z łososiem, serkiem i rukolą

Gofry z łososiem, serkiem i rukolą

Niebanalny pomysł na śniadanie czy przekąskę do pracy? Przepis na gofry z łososiem, serkiem i rukolą to idealna propozycja na rozwianie nudy w kuchni. Znajdziesz tu chrupiące gofry, kremowy serek i delikatnego łososia w towarzystwie wyrazistej, lekko ostrej rzodkiewki i rukoli. Czyli połączenie, które zadowoli nawet bardzo wybredne podniebienia. Koniecznie wypróbuj!

5 min
Czas przygotowania
5 min
Czas całkowity
Średni
Poziom trudności
Oceń
(brak ocen)
Gofry z łososiem, serkiem i rukolą
Kategorie
Na wynos Na wynos
Ile porcji chcesz zrobić?

To zdeterminuje ilość i gramaturę składników poniżej.

844 kcal Kalorie
43 g Białko
34 g Tłuszcze
100 g Węglowodany
1355 mg Sód
17 g Błonnik

Składniki
4
sztuki gofrów
660 g
4
łyżki serka śmietankowego
100 g
120 g
 łososia wędzonego
1
sztuka ogórka
150 g
8
sztuk rzodkiewek
120 g
50 g
 rukoli

Kliknij i odhacz składnik, który już masz.

844 kcal Kalorie
43 g Białko
34 g Tłuszcze
100 g Węglowodany
1355 mg Sód
17 g Błonnik
Sposób przygotowania
Czas gotowania: 5 min.
1

Gofry przygotowujemy wg przepisu dostępnego na stronie: https://centrumrespo.pl/przepisy/ciasto-na-gofry-wytrawne/.

2

Gotowe gofry smarujemy serkiem.

3

Podajemy z kawałkami łososia i warzyw.

Wyślij przepis na e-mail

Nasze najlepsze przepisy, prosto na Twoja skrzynkę e-mail.

Przetwarzam Twoje dane zgodnie z polityką prywatności.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?

Umów się na konsultację i porozmawiajmy o Twojej diecie.

Zastanawiasz się czy ten przepis jest dla Ciebie dobry?